Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с двигателя ПОМОЩ!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нека и аз да кажа няколко думи. Придърпването и неравномерната работа на двигателя според мен от тръгнала или заминала дюза. Това и сам можеш да си го провериш. Сложи си ръката на отгоре на цилиндрите, задръж я последователно на всеки и ако имаш прекъсваща или тотално заминала дюза ще усетиш неравномерна работа на буталото. Освен това като подадеш рязко газ, ако е дюза ще излиза бял дим и пушилик. Ско е свещ ако не се лъжа излизаше черен пушилик, но честно, съмнявам се да е свещ в следствие от миене на двгателя, поради простата причина че са много добре защитени, но и това не е изключено. Новичките във форума и темата GTV да не бързат да задават въпроси на които има вече има писано мноооооого На всички нови собственици на GTV пожелавам само безаварийни километри с най-доброто (поне за мен) изпълнение на Alfa Romeo - GTV!!!

P.S
    Що се отнася до маслото за 43К не съм долял и 100 м/л. Слагал съм само Selenia 10W40. Когато взех колата преди 2 години, по километраж беше на 82К.

ХАХАХАХАХАХАХАХ,имаме си и комедианти в форума,ЕВАЛА,братле яко се посмяхме с колегата
    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

mochko1 виж си личните съобщения
      Last edited by dimo; d.m.y г., 21:11.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
        Нека и аз да кажа няколко думи. Придърпването и неравномерната работа на двигателя според мен от тръгнала или заминала дюза. Това и сам можеш да си го провериш. Сложи си ръката на отгоре на цилиндрите, задръж я последователно на всеки и ако имаш прекъсваща или тотално заминала дюза ще усетиш неравномерна работа на буталото. Освен това като подадеш рязко газ, ако е дюза ще излиза бял дим и пушилик. Ско е свещ ако не се лъжа излизаше черен пушилик, но честно, съмнявам се да е свещ в следствие от миене на двгателя, поради простата причина че са много добре защитени, но и това не е изключено. Новичките във форума и темата GTV да не бързат да задават въпроси на които има вече има писано мноооооого На всички нови собственици на GTV пожелавам само безаварийни километри с най-доброто (поне за мен) изпълнение на Alfa Romeo - GTV!!!

P.S
        Що се отнася до маслото за 43К не съм долял и 100 м/л. Слагал съм само Selenia 10W40. Когато взех колата преди 2 години, по километраж беше на 82К.

ХАХАХАХАХАХАХАХ,имаме си и комедианти в форума,ЕВАЛА,братле яко се посмяхме с колегата
        Един на друг ли си се смеете! А що се отнася до нормалната работа на дюзите, да ако дюзата "плюе" горивото и без диагностика на комп и излишни 25 лв. можеш да си ги провериш. Това че някой от "знаещите" не знае как се прави не е повод да се прави на интересен!!! Ае много ви здраве, че и без това много време ви отделих!
        Last edited by leshoiad; d.m.y г., 22:11.
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

ти си бил голем смешник бе!! Хем говориш големи глупости,па се праиш и на интересен.Хвани и си гледай работата и не ни отделяй време,ния се справяме и без твоя помощ!
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
            ти си бил голем смешник бе!!
            За да не ме питаш защо съм те нарекъл СУЛЬО!!! Не се опитвах да помагам на теб, а на човека с проблема. Като се дипломирам за психолог тогава ще си предложа услугите и на тебе. И без това те гледам по форумите как си гризеш ноктите и се чудиш как да докараш повече кончета под капака с по малко парици.
            Ако все пак си мъжкар, аз предлагам да запазим добрия тон и ако не се харесваме то поне да не си пречим, и да не си плюем мненията. А за дюзите питай некой от "по-простите" майстори дето от време навреме и с ръце работи не само с конекторите.
            "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
            sigpic

Comment

Момчета, нека запазим добрия тон само!
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Абе Духач,аз си мислех че си глупав само по отношение на автомобилите,а ти си бил по принцип!! С кво помагаш на хората като говориш простотии бе СУЛЬО. Извинявам се на останалите за тона,но цървула ме издразни!!
                RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                0899832271 Сашо

Comment

И ДВАМАТА СТЕ ЗА СМЯХ-КАТО ДЕЦА СТЕ
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

колега,LESHOIAD,или по точно като гледам последните ти постове,изобщо не мие драго да те наричам колега,не знаех че "СТАРИТЕ МАЙСТОРИ",могат да лекуват болести по колите само с ръце,не е приятно да пишеш за хора,които дори не си направил труда да разузнаеш кои са и с какво се занимават и от КОГА

не ме дразни че с постовете си се правиш на глупак,а ме дразни че има хора които посещават този форум и като гледат такива постове ,като твоите и си прсвят криви изводи за целият форум

интересно ми е като не са ви ясни нещата защо се опитвате да давате савети

а като ти се натрупат грешки на компа,пак с ръце ли ги чистят "СТАРИТЕ МАЙСТОРИ",или използват и някав специален препарат за почистване???????????????????????????????????????? ????????????
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Working...
                    X